Dränering av husgrund

Dränering av husgrund handlar om att inrätta ett system som för bort vatten från husfasaden. Fukt som tränger in i husfasaden kan få ödesdigra konsekvenser för byggnaden som helhet men även för hälsan hos personerna som lever där. Att stå utan ett effektivt dräneringssystem kan i slutänden dessutom stå en väldigt dyrt. Visst är det ett omfattande projekt att uppdatera dräneringssystemet hemma - det kostar både tid och pengar - men sanna våra ord, det är väl investerade timmar och slantar. Välj oss när du ska dränera din husgrund, så får du en effektiv specialist som levererar ett kvalitetssäkrat resultat.

Annan dränering

Det är inte bara husgrunder som behöver ett effektivt dräneringssystem utan även betongplattor, krypgrunder, källare och vägar m.m. Vi hjälper dig med alla typer av dränering i stor som liten omfattning. Givetvis är alla välkomna att nyttja våra tjänster - privatpersoner såväl som företag.

Markarbete

I vårt imponerande maskinstall finns maskiner för alla typer av markarbete, dessutom har vi som arbetar här gedigen utbildning och erfarenhet i bagaget så vi kan inte bara hjälpa dig med dräneringsarbeten utan också med andra markarbeten som stensättning, brunnutgrävning och snöröjning m.m. Vi förbereder marken inför vilket bygg- eller anläggningsprojekt som helst.

Hör av dig till oss för att få veta mer om våra tjänster.