Allt börjar med korrekt markarbete

När man ska installera ett effektivt dräneringssystem så är det markarbete man ägnar större delen av projektet åt. Man gräver upp ett dike runt huset eller i marken som man ska dränera och det gäller att ha koll på vilket djup och bredd man behöver anta för att dräneringen ska bli hållbar och effektiv. Noga planerat och genomfört markarbete är grunden för allt framgångsrikt bygge.

Avlopp och brunn

Vi hjälper dig med markarbete inför alla typer av projekt, inte bara dränering. Vi har massor av erfarenhet och kapacitet även för utgrävning och inför installation av avlopp. Vi fixar din trekammarbrunn såväl som din infiltrationsanläggning, med mycket mera.

Platt- och stenläggning

Marksten och plattor på tomten är inte bara praktiskt utan också mycket snyggt. Behöver du tips och råd gällande olika material och deras för- och nackdelar, samt en överblick över vad de olika varianterna kostar så är du alltid välkommen att rådfråga oss. Därefter kan vi hjälpa dig att förbereda marken och även lägga dina plattor/stenar för ett estetiskt tilltalande och hållbart resultat.

Snöröjning

Markarbete inkluderar alla uppgifter som har att göra med mark, även beredning av vägar vid dåliga väderlag, då framför allt snöröjning. Vi kan ju tidvis få en hel del snö här i Linköping och då är det viktigt att det finns någon som har tillgång till maskiner som effektivt kan röja och göra vägarna framkomliga. Vi är firman du vänder dig till när du behöver hjälp med snöröjning.